domingo, 30 de noviembre de 2008

OPINIÓ PERSONAL SOBRE EL PRÍNCEP DE LA BOIRA .

La meva opinió no és molt important per qué soc un boix pero si
vos agrada escoltar boixos com jo vos dic que si sou un grupet de covards no fa falta que ho llegeixis pero si ets molt valent de veritat ho tens que llegir.

Bé, te explicaré de que va. Es una novel·la de misteri molt impresionant que a tots els boixos i boixes de la meva classe els hi ha agradat. Tot el llibre es molt menys el final que no m'agradat, perque, si som sincers aquest Caín tima a tot el món.
La novel·la tracta de una familía que per causes de la guerra sen té que anar per si un cas, hi es van a una casa molt rara on pasen coses molt rares. El millor paper es en d'en Víctor Cray apart de que és el meu nom té pinta de ser la clau de tot per resulta que no ho és. Llavor esta en Max un petit jove de el qual intenta resoldre es misteri pero no ho podria havet resoldre s'ense la seva germána i el seu amic en Rolando( Jacob) per tots.

Al·lots no paro de pensar en el llibre és tan com es la paraula xulisim divertit no tenc paraules aixo si, si vesgueu algú que no parpallea no vos a propeu a ell.
Hi vos vaig a havissan el final es massa tragic per que el amor en tre dues persones s'en va per el retret per dir-lo d'alguna forma.


Hi bueno no vos puc dir res més ja vos he dit bastant, si voleu sebre més ja sabeu que hi ha moltes llibreries amb aquest magnific conte.

LES FAULES DOS CARAGOLS



Dos caragols un dia varen
tenir una forta disputa
sobre quí era el major corredor.

Una granota lis va dir:
hi he arribat a sospitar,
que valtros dos sou iguals
i una coseta he d'afegir,
abans de fugir a correr,
mirau si podeu caminar,
per que crec
que no vos podeu moure.